| Sohbet | |
|
+64Alexander Lynn Rachel Luna Jang Hyeon Jin Lucifer Scarlett Demon Candice Grunewald Dean Oliver Bancroft Arriane Pauroso Laila Nikola Sahir Anna Sahlin Aidan O'Connor Benjamin Adriana Lena Nestor Fabian H. Schiffer Lauma O'Saule Dream Way Felix S. Halil Sezai MJ Primwood Tsuki Orihara Lawrance Lawford Yami Yousei Willet. Winona R. Longedheart Martin Schiffer Anton Substrov Cameron L. D. Erik Grabowski N. Aria Morfiane Caprice M. Abbott Johann R. Müller Attila Qinghai Adnan S. Çetin Marlene D. Leonardo Loconte Charles Wallace Cécile D. Piémont Iosif Myasnikov Ojufemi Niko Mihelidakis Elisaveta R. Miladinov Nicholas Carrington Enrico Loconte Elisamarie Beverly Elijah M. Bourque Dimitra Makrigianni Bianca L. Monalite Nayt E. Monalite Olivette Perdita N. Nate Conway Clay Blackwell Chaina Fujiwara Draco Matthew Fleming L. Rafael Santiago Park Eun Sun Alois Ameryliss Leticia Eleanore Robin Adler Luitpold Claus Schiffer Leon Lewis Loretta Landers A. Wilhelm Armbruster 68 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Martin Schiffer Kontratlı
Mesaj Sayısı : 165 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 60 Soy Kökeni : Simyacı Hobiler : Oğullarına sarkan aşiftelerin saçını başını yolmak Namı : 47 Yaşında Loli
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 3:29 pm | |
| kdjnas Hadi len. O değil de Cecile'e av-im yapmıştım bir yerini düzelticem ps açılmıyor. Fena. | |
|
| |
Cameron L. D. Edebiyat & Takip ve Casusluk Profesörü
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 3:57 pm | |
| | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
Mesaj Sayısı : 212 Kayıt tarihi : 07/02/12 Hobiler : Eh işte, insanların hayatını kurtarmak falan. Namı : I'M THE HERO!
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 4:58 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 165 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 60 Soy Kökeni : Simyacı Hobiler : Oğullarına sarkan aşiftelerin saçını başını yolmak Namı : 47 Yaşında Loli
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 4:58 pm | |
| Sanmıyorum öyle olacağını T^T Neyse dur kaybedenler kulübüne bir bakayım hangi karakterimle yazabilirim diye...
edit: HOA MATT TwT MUTLULUK GÖZYAŞLARI DÖKÜCEM | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
Mesaj Sayısı : 212 Kayıt tarihi : 07/02/12 Hobiler : Eh işte, insanların hayatını kurtarmak falan. Namı : I'M THE HERO!
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 5:05 pm | |
| Matt çünkü Leon rüyama girdi Q.Q | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 5:52 pm | |
| Leon'a hikaye yazmayı düşünüyorum ben de TwT | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 6:05 pm | |
| Özledim ya... Eve varsam yarım bıraktığım rplerimi aramak istiyorum Q.Q Onlari geçirip tamamlayayım bari Q.Q *umarım defterlerin arasında kalan yoktur eheh o zaman coktan çöpü boylamislardir* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 6:30 pm | |
| Aynen aynen. Bu arada kaybedenler kulübü rpsine gelsene. Geyiğine rp döndürüyoruz orada q.q | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 6:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 6:48 pm | |
| Laaan *-* Nicholas rpsi diyorum *-* Yaz lan onu yaz aylardır gözümde tütüyor | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 6:52 pm | |
| Nicholas'ı ve Loretta'yla anlaşmazlıklarını özledim lan <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 7:32 pm | |
| Kurgu olay falan yok öylesine yazıyoruz bir şeyler BEN DE LEON RPSİNE CEVAP İSTİYÖRÖM ÖmÖ | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 7:55 pm | |
| Harika burada elektrikler kesildi. Eve dönmeyecekmişiz >.> Ben biraz babamin kafasını yiyeceğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 9:36 pm | |
| Ben de Marlene'e cevap istiyorum Göneş bey! | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Tem. 20, 2012 9:55 pm | |
| OwO eve gitmeye ikna ettim ve suan evdeyim ve gece uyumayacagim~ Yuppi~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 5:32 pm | |
| Aaa Marlane rpsi vardı dimi... *ufak ufak kaçar* Ne yapayım onu düşünüyorum şuan. | |
|
| |
Nicholas Carrington İnsan
Mesaj Sayısı : 192 Kayıt tarihi : 13/01/12 Soy Kökeni : Kraliyet Hobiler : İnsanları küçümsemek, dik dik bakmak, burun kıvırmak... Namı : Takma isimlerden nefret eder.
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 6:06 pm | |
| Oha ne oluyor zcdsdfsda Kim kime niye vurdu | |
|
| |
Enrico Loconte Black Rose Akademisi Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 92 Kayıt tarihi : 17/02/12 Soy Kökeni : Avcı Hobiler : Kardeşine göz kulak olmak. Bazen de bağırsak fala- /shot Namı : Huysuz velet
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 6:26 pm | |
| dsjkanfjdsanfkjdsn Geyik rpsi la o. Öylesine ikişer satırlık rpler yazıyoruz SEN DE GEL DEDİM YA birazdan cecile ve ergenlik buhranlarını sokmayı da planlıyorum. | |
|
| |
Nicholas Carrington İnsan
Mesaj Sayısı : 192 Kayıt tarihi : 13/01/12 Soy Kökeni : Kraliyet Hobiler : İnsanları küçümsemek, dik dik bakmak, burun kıvırmak... Namı : Takma isimlerden nefret eder.
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 6:32 pm | |
| Asadsadf benim doğaçlama yeteneğim sıfırdır u.u | |
|
| |
Enrico Loconte Black Rose Akademisi Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 92 Kayıt tarihi : 17/02/12 Soy Kökeni : Avcı Hobiler : Kardeşine göz kulak olmak. Bazen de bağırsak fala- /shot Namı : Huysuz velet
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 6:38 pm | |
| Olm... Ne istersen onu yap. Ne istersen hani. Normal rp akışına etki etmeyecek zaten lkdsam | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 7:07 pm | |
| Nicholas Oyş.. Çağla süpersin lan dafsg | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 7:08 pm | |
| Yalnız bunu erkek karakterimden yazmak da ayrı bir güzel dafsgfh | |
|
| |
Lucifer Engizisyon Mahkemeleri Cellatı
Mesaj Sayısı : 179 Kayıt tarihi : 22/04/10 Soy Kökeni : who knows? Hobiler : dansetmek. Namı : Lucy.
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 7:12 pm | |
| | |
|
| |
Loretta Landers Usta Cadı & Akademi Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 656 Kayıt tarihi : 13/01/12 Yaş : 30 Soy Kökeni : Cadaloz Hobiler : Takılmaca Namı : Lori
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Lucifer Engizisyon Mahkemeleri Cellatı
Mesaj Sayısı : 179 Kayıt tarihi : 22/04/10 Soy Kökeni : who knows? Hobiler : dansetmek. Namı : Lucy.
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Tem. 21, 2012 7:16 pm | |
| hepiniz benim bebeklerimsiniss ;) | |
|
| |
| Sohbet | |
|