| Sohbet | |
|
+64Alexander Lynn Rachel Luna Jang Hyeon Jin Lucifer Scarlett Demon Candice Grunewald Dean Oliver Bancroft Arriane Pauroso Laila Nikola Sahir Anna Sahlin Aidan O'Connor Benjamin Adriana Lena Nestor Fabian H. Schiffer Lauma O'Saule Dream Way Felix S. Halil Sezai MJ Primwood Tsuki Orihara Lawrance Lawford Yami Yousei Willet. Winona R. Longedheart Martin Schiffer Anton Substrov Cameron L. D. Erik Grabowski N. Aria Morfiane Caprice M. Abbott Johann R. Müller Attila Qinghai Adnan S. Çetin Marlene D. Leonardo Loconte Charles Wallace Cécile D. Piémont Iosif Myasnikov Ojufemi Niko Mihelidakis Elisaveta R. Miladinov Nicholas Carrington Enrico Loconte Elisamarie Beverly Elijah M. Bourque Dimitra Makrigianni Bianca L. Monalite Nayt E. Monalite Olivette Perdita N. Nate Conway Clay Blackwell Chaina Fujiwara Draco Matthew Fleming L. Rafael Santiago Park Eun Sun Alois Ameryliss Leticia Eleanore Robin Adler Luitpold Claus Schiffer Leon Lewis Loretta Landers A. Wilhelm Armbruster 68 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
L. Rafael Santiago Eğitmen
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 17/02/12 Soy Kökeni : İnsan Hobiler : Futbol, yüzücülük, sörf, bir de gitar çalıyor. Namı : Leonardo ve...Tigrão!
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 2:07 pm | |
| | |
|
| |
Anton Substrov Ölü Balkabağı
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 06/03/12 Soy Kökeni : İnsan Hobiler : Yeni teknolojiler keşfetmek Namı : Mr.Sub
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 2:08 pm | |
| artık bende bir ırk istiyorum ölü balkabağı nedir arkadaş | |
|
| |
Leticia Kadim Altın Çember Üyesi
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 18/02/12 Soy Kökeni : Cadı Hobiler : Çocukları kandırmak, yaşlıları kandırmak, insanları kandırmak, yalan söylemek, öldürmek, işkence... Namı : Melek yüzlü şeytan.
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 2:15 pm | |
| Sana dediğimi yap. Yoksa sonsuza kadar ölü kalacaksın dostum. | |
|
| |
Anton Substrov Ölü Balkabağı
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 06/03/12 Soy Kökeni : İnsan Hobiler : Yeni teknolojiler keşfetmek Namı : Mr.Sub
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 3:16 pm | |
| çağla artık farklı hesaplardan gelme korkmaya başladım | |
|
| |
Nicholas Carrington İnsan
Mesaj Sayısı : 192 Kayıt tarihi : 13/01/12 Soy Kökeni : Kraliyet Hobiler : İnsanları küçümsemek, dik dik bakmak, burun kıvırmak... Namı : Takma isimlerden nefret eder.
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 6:27 pm | |
| | |
|
| |
Robin Adler Simyacı Kökenli & Seri Katil
Mesaj Sayısı : 150 Kayıt tarihi : 25/02/12 Soy Kökeni : Simyacı, insan melezi.
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 7:14 pm | |
| - N. Aria Morfiane demiş ki:
- ABİ SİLDİM SALKFŞA
İmzandaki göğüsler ne güzel öyle.
YETER DUYMAK İSTEMİYORUM *ali rıza mod* I'll show that bitch my boobs, bitchez love boobs IA'yle iyi sanslar kanka T.T | |
|
| |
N. Aria Morfiane Kalfa Cadı & Köle
Mesaj Sayısı : 129 Kayıt tarihi : 14/01/12 Soy Kökeni : Cadı Namı : Dalların Hatunu
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 7:26 pm | |
| Abi istersen senin ola Q.Q Frey'imiz al Aslı. Frey ol. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 7:41 pm | |
| Yok abi ben acmiycam iste o yuzden ac sen aldksksl ABİ FREY MUTHİS HAVALİ GUZEL DE vance lazim QAQ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 129 Kayıt tarihi : 14/01/12 Soy Kökeni : Cadı Namı : Dalların Hatunu
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 8:52 pm | |
| Çok seksi şeyler yaratıyoruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 8:57 pm | |
| Birak IAyi vance'e ak haci GEL ABLA GEEEL HACKER KARİZMASİNA GEEEL | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 17/02/12 Soy Kökeni : İnsan Hobiler : Futbol, yüzücülük, sörf, bir de gitar çalıyor. Namı : Leonardo ve...Tigrão!
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 9:17 pm | |
| *konuyla alakasız ama bunu yazmasam olmaz kusura bakmayın dşlgj* fdsfsdklfkj gitti cüzdan dlgfdsşf | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 9:19 pm | |
| BİTMEDEN ALIN. 5 kilo Frey&Vance 100 TL.
İkisi birden olcak gibi ama IA'yla daha az yazarım kurgusundan.
AMA BU, kendimce fangazm oldum diyebilirim. | |
|
| |
Marlene D. Engizisyon Mahkemeleri Başkan Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 15/01/12 Yaş : 34 Soy Kökeni : Avcı Hobiler : Millete laf atmak Namı : Marry
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 9:28 pm | |
| - L. Rafael Santiago demiş ki:
- *konuyla alakasız ama bunu yazmasam olmaz kusura bakmayın dşlgj*
fdsfsdklfkj gitti cüzdan dlgfdsşf Cüzdanına sahip olabilirim ama... dur lan bedenin de benim olcak OwO | |
|
| |
Cameron L. D. Edebiyat & Takip ve Casusluk Profesörü
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 08, 2012 9:31 pm | |
| Rp yazmaya üşendim lan ben ._. Uyucam... Hep geç yatıyorum zaten.. aslında geç değil.. ama her gün kendime "eve gidince uyucam" diyorum ._.
VE CHARIZARDIM 47 LEVELİ GEÇTİ LAN *-*
Bir de: GÜNEŞ BANA AV-İM YAP ABİŞ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 09, 2012 2:33 pm | |
| - Marlene D. demiş ki:
- L. Rafael Santiago demiş ki:
- *konuyla alakasız ama bunu yazmasam olmaz kusura bakmayın dşlgj*
fdsfsdklfkj gitti cüzdan dlgfdsşf Cüzdanına sahip olabilirim ama... dur lan bedenin de benim olcak OwO gfdgfdfdsgfdgf Bugün va çok güzeldi lan. Hava 20 derece vardır. Güneşliydi sıcacıktı falan. Bir de sadece 3 ders işledik, diğer hepsi boştu. *beden; basketbol maçına gitti, proje zaten boş hocasız, müzik de hoca vodafone freezone yarışması için okul müzik takımını çalıştırıyor diye gitti saece 2 ders ingilizce ve son ders biyoloji işledik* İşte neyse sabah okulun bahçesinde takılıp papatya topladık falan. Zaten o kadar çok yoktu bir iki tane bulabildik birini saçıma taktım ldgksdş Sonraki boş derslerde hele acayip eğlendik kamerayla falan da onları anlatsam ohoo dfşlksf İngilizcede superlative falan işlerken en küçük ülkeyi tartıştık ki SEALAND demesem olmazdı. Ama bir aksanım var sevin beni, siylend diyebiliyorum bir de bunu hızlı hızlı söylüyorum hoca anlamadı ._. ÖĞLE TATİLİNDE FULL BUNUN ESPRİSİNİ YAPTIM EHİH - Sealand ile nasıl dalga geçtim:
-SLDKFŞDLSFKŞSDF 3 KİŞİ FUTBOLDA YENİLMİŞLER LAN. YAZIK BİR DE ANAYASALARI VARMIŞ SDŞLFGKSDŞF - SLFKMDSLF LJKDLSFJSDŞLFJŞLDSFJ SŞDFLKSDŞLFK DÜŞÜNSENE! DÜŞÜNSENE! "Yemek her gün sırayla yapılacak. Yemeği kötü yapana ceza var. Herkes odasını toplayacak. Birbirinin yemeğini çalanlar ceza yiyecekler." SDLKFDLFJDSL SDLFKJDSLF -ÜÇ TANE ÇOCUK DOĞURSALAR NÜFUS ARTIŞ ORANINDA AFRİKA ÜLKELERİNİ GEÇERLER LAN! İKİ KATI! ÜÇ ÇOCUK! NÜFUS 6! ANLADIN MI ŞKFŞDSLFKŞSDLF -BİR DE KATİL OLMAK İSTERSEN SEALANDDE ADAM ÖLDÜR LSDGFSŞDFLK NÜFUSUN ÜÇTEBİRİNİ ÖLDÜRMÜŞ OLURSUN EN BÜYÜK SERİ KATİL OLURSUN! ÜÇTE BİRİ! ANLADIN MI?! LDSKFJŞSDLFKŞLDSFKŞLDSKFŞDLF -VE SONRA DA CEZA OLARAK HAPİSHANELERİNE KAPANIRSIN YARGILANIP! HAPİSHANE DE TUVALET SDLFDŞSLFK KAPIYI KİLİTLERLER DFGKLFSDLŞFKİSDF BİR AY!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 09, 2012 2:56 pm | |
| Miku'nun son konseri oldu lan q.q FİNAL LAN Q.Q Tam da beklediğim şarkılar çıktı u.u | |
|
| |
Olivette Perdita Kadim Altın Çember Üyesi
Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 18/02/12 Hobiler : Sophronia & Sophia ile takılmak. Namı : Shahrazad, Hürrem
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 09, 2012 4:12 pm | |
| Nasıl son? q.q *vocaloidipekiplemiyor* auahkjfdnsakjdfn Sealand'den lord rütbesi alacağım ben dsalkfmds | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 09, 2012 4:41 pm | |
| Final 39's Giving Day yazıyor. 39 da 3-9 olarak okuyunca sankyuu oluyor yani teşekkür günü gibi q.q Çok şirin. Videoları henüz tam düşmedi ama. Dünkünün iğrenç bir kalitelisi düştü ama asıl iş bugünde q.q
BRSnin yeni bölüm *-* Ebemi belledi | |
|
| |
Nayt E. Monalite Monalite | Lord of the Kings | Efendinisss
Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 01/03/12 Soy Kökeni : Monalite Hobiler : Her haltın altından çıkmak. Namı : Her haltın altından çıkan adam. Her altın haltından çıkan adam. Mona.
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 09, 2012 5:15 pm | |
| BRS hiç izlemedim ben iyi mi? q.q bana şarkı önersenize? | |
|
| |
Leon Lewis Kirli Kan
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 22/04/10 Soy Kökeni : Bulanık Namı : Paul Tibbets, Lester, Leroy, Lewin, leo, Le Roi
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 09, 2012 7:20 pm | |
| Bir hafta boyunca okula gidiş, dönüş yürü. Eve gel tatil diye, bir yere gideceğini öğren. İnterneti aç kafa dağıtmak için, beynini dağıtsınlar... Neden Leona girdim? Çünkü şu anda Leonla birilerini giresim var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Mart 10, 2012 6:08 pm | |
| Yalnız değilken rp yazmak çok geriyo insanı ._. world sayfası açtım ama hala bi skim yazmaya cesaret edemiyorum mesela q.q | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
Mesaj Sayısı : 212 Kayıt tarihi : 07/02/12 Hobiler : Eh işte, insanların hayatını kurtarmak falan. Namı : I'M THE HERO!
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Mart 10, 2012 6:10 pm | |
| - N. Aria Morfiane demiş ki:
- Miku'nun son konseri oldu lan q.q
FİNAL LAN Q.Q Tam da beklediğim şarkılar çıktı u.u *bunu haberde görünce anladı* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA AAAAAA! Dsdlfşsda kim var ki yanında | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Mart 10, 2012 6:20 pm | |
| Halam, dedem, annem, babam, eniştem, abla- TÜM AİLE Bİ ODADAYIZ AMK HERKES VAR YANIMDA | |
|
| |
Matthew Fleming Avcı
Mesaj Sayısı : 212 Kayıt tarihi : 07/02/12 Hobiler : Eh işte, insanların hayatını kurtarmak falan. Namı : I'M THE HERO!
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Mart 10, 2012 6:35 pm | |
| Oha dflsşdfdslf şsdlfkşfsd o odada bırak yazmayı oturmak bile zor olur ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Mart 10, 2012 7:01 pm | |
| Al işte ablam hikaye mi yazıyosun dedi, türkçe mi dedi bi de T.T ben de sayılır didim. Eh en azından bitti alois rpsi müh | |
|
| |
| Sohbet | |
|